mandag, mai 08, 2006

Himmelsk fred

Å ligge i hengekøya på terassen med stearinlys og måneskinn og en velbehagelig temperatur klokka midt på natta i mai, må være som å stikke føttene i svalt vann på den himmelske strand.. Da kan humla suse, og utfordringene er som blåst bort av nattens tause vind.

4 kommentarer:

ninsve sa...

Deilig var det ja, men det skifter fort. Nå, 15. mai er det fram med ullskjerfet igjen. Er det så skiftanes i himmærn også tru?

Unni K sa...

Det optimale må jo være når temperaturen er akkurat passe, slik som det øyeblikket jeg beskrev. Hvis det blir for varmt blir det ubehagelig og blir det kaldere fryser man. Jeg var nettop i Trondheim på NKUL og så noen fantastiske skylandskap, slørskyer som et tåkelandskap, med sommerskyer som øyer i tåkehavet, som bomull å synke i, - utover det har jeg ingen konkrete forestillinger om den himmelske sfære..det virker bare mer fristende enn å bli liggende under torva..

ninsve sa...

Men det blir jo mye sånn soppmycel under torva. Tynne hvite tråder og spinn som ligner bomull og ligner hvite skyer. Når mycelet tar deg får du liksom i pose og sekk, både skyer og torv.

Unni K sa...

Kanskje på tide å skifte ut denne. Det har ikke vært så mange av disse kveldene etter denne. Sola står lavt og himmelen er skyfri, men det er rimelig iskaldt ute 12,6 nøyaktig.. og da er ikke akkurat hengekøya stedet, kanskje det er varmere under jorda..