søndag, juni 25, 2006

Oppussing 1

Nå har jeg endelig fått ut fingeren. Fikk ryddet ut av entrèen og gikk til innkjøp av maling i går. Har hatt valgets kvaler med hensyn til farge, men nå har jeg gått for det lyse, med en anelse fargekulør av brunt. Det er litt feigt da jeg er veldig glad i sterke farger. Jeg fant til og med en boks hvit oljemaling i skapet, så nå har jeg jammen malt taket og, det er sånn ca. 2 m2.. men det stinker og jeg har ikke godt av lukta. Men det var godt å komme igang, skal male andre strøket i dag, men liker egentlig ikke å gjøre sånt arbeid på søndager. Men hvert strøk må tørke i 24 timer og da går jo "hele uka" før jeg får malt veggen. Hvis "ånden" holder seg skal jeg male badet og kjøkkenet i løpet av sommeren(kan ikke ta for hardt i).

3 kommentarer:

ninsve sa...

Ja, det er godt å være lærer om sommeren! (Og bjørn om vinteren...)

Unni K sa...

Synes ikke akkurat at man får så god tid til å sove om vinteren..men lærer var ikke det verste yrket jeg kunne valgt. Har fått malt ett strøk veggfarge nå og det ser jammen ut til at det er samme fargen som i stua.. trodde denne var en anelse mørkere. Men det var godt å bli av med grønnfargen. Har kjøpt litt stæsj til vinduet, så nå blir det fint, må vite.

Anonym sa...

Det er godt aa ikke jobbe i 5 maaneder ogsaa... Men man gleder seg jo til aa se sin gamle mor igjen. :-) Lykke til med oppussingen!