tirsdag, februar 27, 2007

Håndveske i tyll


Ideen til denne fant jeg i en heklebok på Biblioteket. Kjøpte en meter tyll som jeg klippet i strimler på 3-4 cm. Heklet med heklenål nr 10 et passe stykke og sydde vesken i sidene. Strikket en krage i dobbel mohair som jeg sydde på kanten øverst. Deretter sydde jeg et for og hanker i rosa kunstsilke med maskinbroderte roser. Rosen er en gammel silkeblomstbrosje. Just for fun.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Denne var jammen en Barbie verdig! Hekle med tyll hørtes morsomt ut. En gang i min barndom, var jeg hos Kresten og kona hans oppe i Nord-Trøndelag. Kresten hadde varme hender og hadde fått folk i rullestol til å reise seg og gå. De gamle bodde i et lite skur av en hytte og ALT, absolutt ALT i huset var dekket av heklerier i plast. Duker, stoltrekk, ryer, sofatrekk... Kona til Kresten klippet opp handleposer fra S-laget i strimler og heklet med en hjemmespikket nål døgnet rundt - og det ga resultater.

ninsve sa...

Jeg liker virkelig virkelig den nye aktiviteten på bloggen din! Så mye fint du har å vise og fortelle oss!

Unni K sa...

Ja det er ikke måte på kreativitet, har det ganske morsomt. Det er jo bare en hobby, og da er det ikke så farlig, og så lærer jeg noe nytt hele tiden.

ru3.14 sa...

lovely handbag

illu-mina sa...

Næmmen denne var nydelig må jeg si. Tror jeg må prøve den teknikken. Eller la noen elever få prøve.