tirsdag, februar 20, 2007

Å male er å gjøre et bilde


Etter oppfordring fra Nina , som er altfor beskjeden på egne vegne, lanserer jeg mitt siste maleri, "Minblomst"(i ett ord!). Blomsten var der først, det andre måtte jeg slite for, men nå synes jeg komposisjonen fungerer. Som lærer i kunst og håndverk har jeg fått en trang til å male bilder selv, for å forstå hvordan et bilde blir til, og det er virkelig et slit. Men det har vært en nyttig erfaring og jeg kommer nok til å male mer, for min egen gledes skyld.. Om ikke annet så kan det henges opp på do..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Blir spennende å se mer av hva du gjør (for du legger vel ut?) :-) Jeg likte veldig godt det venstre stykket av bildet! Hvis man liker å male er det ren sjelefryd og sjelefred. Stå på!

Unni K sa...

Takker. Maler ikke mye, men det blir kanskje flere. Strever med hva som er forgrunn og bakgrunn, er i eksperimenteringsfasen. Brukte maskeringstape over en nokså brokete bakgrunn for å få frem effekten til venstre.

Anonym sa...

det var et sabla stilig bilde! :)

ninsve sa...

Syns det er et nydelig bilde jeg! Den rene blomsten mot en kaotisk bakgrunn, veldig fin sammensetning.

Anonym sa...

I speak Englisha
yo yo yo yo yo yo yo yo yo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jorunn Solli sa...

Nydelig å se en blomst sveve over skinnegangene